Pharma

Dec 21 2016

Pharma training #ims #pharma

#pharma training

#

Info-tréning Bt.

Gyógyszeripari szakképzések

Written by Administrator | 22 May 2016

There are no translations available.

Örömmel adjuk hírül, hogy 2017. januárjában új CRA csoportok indulnak (VII. évfolyam), változatlan karrierlehetőségekkel és fakultatív kórházi gyakorlattal. A képzés ára nettó 384.000Ft. 2016 október 31-ig történő befizetés esetén pedig nettó 372.000Ft. A tematika a korábbival megegyező (bal oldali menüben is leírt 6 oktatási modul) lesz, kiegészítve az ICH GCP részletes ismertetésével. A részvételi szándékot az adatok megadásával itt lehet elkötelezettség nélkül jelezni. Várunk mindenkit szeretettel!

Written by Administrator | 15 April 2012

There are no translations available.

Feladatunknak tekintjük, hogy olyasmit oktassunk, ami ténylegesen segít az elhelyezkedésben

Ha átböngésszük a legnépszerűbb magyar álláskereső portálok egészségügy és gyógyszeripar kategóriában felajánlott állásait, tapasztalni fogjuk, hogy ezek nem feltétlenül felelnek meg az egyetemeinken jelenleg elérhető felsőfokú képesítéseknek. A biológusoknak, vegyészeknek, orvosoknak, gyógyszerészeknek, egészségügyi főiskolát végzetteknek, pályaelhagyó biológia vagy kémia szakos tanároknak sokszor igen nehéz munkát találni, míg a gyógyszercégek által meghírdetett állások sokszor hosszú ideig betöltetlenek maradnak, a hazánkban hiányzó megfelelő szakképzés miatt. Iskolánk a fent leírt, munkaerőpiaci kereslet és kínálat közötti űrt szeretné csökkenteni, ezért indítottuk el három éve a klinikai monitor (CRA) tanfolyamunkat és ezért dolgozunk további képzések tematikájának összeállításán.

Written by Administrator | 15 April 2012

There are no translations available.

Monitorképzésünk 6 modulját a Felnőttképzési Akkreditáló Testület 2011-ben akkreditálta, és az egyes modulok elvégzésével megszerezhető szakmai kompetenciákat definiálta.

Az általános klinikai kutatási munkatárs (monitor, CRA) képzésünk a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet Felnőtt képzési Akkreditáló Testülete által jóváhagyott és akkreditált tanfolyam, melynek akkreditációs lajstromszáma PL-5701. A FAT által jóváhagytt modulok nem épülnek hierarchikusan egymásra, hanem a tanfolyam keretei között párhuzamosan végezhetőek.

Written by Administrator | 07 August 2015

There are no translations available.

Az évek során Magyarország vezető pozíciójú CRA képző intézményévé váltunk.

A 2013/14-es tanév adatai alapján Magyarországon a mi cégünk képez legnagyobb létszámban (40 fő) klinikai monitorokat, ugyanakkor továbbra is a mi áraink a legalacsonyabbak: A teljes képzés nettó árát továbbra is jóval 400.000 Ft alatt tartjuk. A partnercégeink a legjobb hallgatókat a teljesítményük alapján állásinterjúra hívják, a 2015-ben vizsgázók közül például 3 diák kapott ilyen lehetőséget. Az elméleti blokk teljesítése után az érdeklődőknek fakultatív kórházi gyakorlatot is szervezünk, ennek nettó költsége 30-40.000 Ft között mozog. Fontos eredménynek tartjuk, hogy a 2014/15-ös tanévtől már a Semmelweis Egyetem is elismerte erőfeszítéseinket, és a gyógyszerész hallgatóinknak továbbképzési pontokat ad a tanfolyam után.

Written by Administrator | 28 August 2013

There are no translations available.

Mivel kezdő CRA-ként meglehetősen nehéz elhelyezkedni és számos CRO cég a felvétel feltételéül szabja, hogy a jelentkező rendelkezzen hosszabb (jellemzően 1 éves) tényleges kórházi (ún. on-site ) monitorozási gyakorlattal, cégünk elhatározta, hogy a legkiválóbb hallgatók elhelyezkedéséhez segítséget nyújt.

Ezért két partnercégünk, Bitrial Kft. és a Clinical Research Coordination Kft. képviselőit minden záróvizsgánkra meghívjuk és a vizsgán nyújtott teljesítmény alapján a legjobb hallgatóinkat a cégek állásinterjúra hívják. Amennyiben a diákok hozzájárulnak, a cégek az összesített pontszámukról is kimutatást kapnak.

Written by admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *